Gedreven en ervaren trainer/supervisor/facilitator. Werken met groepen ervaar ik als uiterst fascinerend en inspirerend. In interactie met groepen ben ik elke keer weer verbaasd door het enorme potentieel aan praktische kennis en directe ervaring dat in groepen verscholen ligt en… Lees meer »

Zijn mensen die naar een dokter mogen, al gespannen; mensen die slechter gaan zien zijn ronduit bang. En begrijpelijk. Naast de angst om dood te gaan is de grootste angst om blind te worden. Hoe herken je de angsten van… Lees meer »

Binnen een veilige leer/trainingsomgeving kunnen we, door onze aanvankelijke oordelen heen, leren zien dat dit een klant is die mogelijk gewoon bang was. Hoe herken je wat iemand nodig heeft? Hoe maak je angsten bespreekbaar met de bewoner in zijn… Lees meer »

De jaarprogramma’s en trainingen vergroten de vaardigheden van medewerkers en daarmee hun betrokkenheid Vaardige en betrokken medewerkers zorgen voor een duidelijk hogere  klanttevredenheid De trainingen zijn vrijgesteld van BTW door registratie bij CRKBO.  Voor u als klant betekent dit hetzij… Lees meer »